Saturday, February 18, 2012

Любими СЕО кътчета в интернет


Реших да споделя някои мои любими источници на информация и полезни теми на SEO тематика. Разбира се в интернет е пълно със сайтове, форуми и блогове с много полезна информация, но аз ви предлагам тези от които се възползвам най-често. Ще започна с българските сайтове. Най-известните, а и най посещавани и от мен са

Полезен български форум с разнообразна тематика за интернет бизнес и онлайн стратегии.
Ще намерите полезна информация за:
Интернет търсачките, СЕО оптимизация, Социални Мрежи, Рекламни програми, Афилейт Програми, Бизнес в интернет, както и полезна секция Пазар, където можете да предложите услугите си или да продадете или купите сайт, да намерите рекламодател, както и да наемете специалист за онлайн нишата която ви трябва на вас.

Втори подред, но не и на второ място:

Още един български форум на същата тематика като горепосочения
За парите в интернет, Проблогинг, Полезни Инструменти за Уебмастъри, Оптимизация за търсачки, Различните афилейт и рекламни програми, Съвети за СЕО оптимизация, Социал Медиа Маркетинг , както и секция Пазар, където можете да наемете човек който да ви напише статия, изработи банер или уебсайт, да промотира и рекламира ваш сайт или магазин в интернет. Да оптимизират вашия блог и много много други неща.

Ред е и на няколко англоезични сайта на съща тематика:

www.blackhatworld.com
В общи линии каквото се сетите на тема SEO. Новини, съвети, полезни скриптове, програми, линкове и т.н. :)
 
 

www.bhtdownloads.com

Много полезен сайт, най-вече от към SEO ресурси, полезни скриптове, програми, листи и каквото се сетите. Там може да намерите споделени техники и съвети както за "бяло" така и за така нареченото "черно" СЕО. Оптимизиране на търсачки, нови идеи за интернет бизнес, сайт клонинги и уеб дизайн ресурси.


Много подобен, но малко по умерен сайт е:

www.blackhatteam.com

 Тук ще намерите още една общност отдадена на СЕО оптимизацията, интернет промотирането и разработването на интернет бизнес. Полезни безплатни и платени инструменти, скриптове и методики за SEO.


В общи линии това е. Както се казва не е важно количеството, а качеството :)
Ако вие имате някои полезни сайтове на тази тема от които черпите ресурси и полезни съвети, споделете ги в коментарите.
 

No comments:

Post a Comment