Saturday, December 31, 2011

Популярни материали от които се произвеждат секс играчките.

От какво е направена моята играчка?
Ето малко по-вече информация за някои от по-популярните материали, които се съдържат във вашата секс играчка.
Има няколко основни вида материали, намиращи се в секс играчките:
Силикон
Силикон / Каучукови Смеси
TPE / Еластомер /Elastomer/ информация на английски
Jelly Каучук и фталати
Твърди материали (твърди пластмаси, акрил, Lucite, стъкло, метал, керамика)
TPR (термопластична гума)
Кожа

Силикон:
Силиконовите играчки не са порести и могат да бъдат качественно дезинфекцирани.
Дори и текстурираните играчки могат да се почистват лесно.
Можете също така да ги почиствате с гореща вода и сапун, като имайте в предвид да не излагате на гореща вода играчки с електрически компоненти и други части които могат да се увредят от прекалено горещата вода.
Ако дезинфектирате играчката си можете да я споделяте с партньора си, в противен случай използвайте презервативи!
НЕ използвайте лубриканти на силиконова основа заедно със силиконови играчки, тъй като те могат да разтопят вашата силиконова играчка.
Не забравяйте да поставяте презерватив върху играчката, ако искате да използвате силиконов лубрикант.
Силиконът е популярен материал за секс играчки поради много добри причини: не е порест, хигиенен и еластичен е, и може да преобладава в много и интересни цветове.
Той се затопля от тялото и запазва телесната топлината.
Също така е изключително издръжлив. Силикона може да издържа на високи температури, можете да преварите вашите силиконови играчки с вода за 5-10 минути или да ги поставите в съдомиялната машина, за да ги дезинфекцирате. ( моля забележете, че за тази процедура вътре в играчката не трябва да има вибрираща единица или други уязвими елементи) Също така може да ги почистите добре с хладка вода и сапун.
Силиконовите играчки се различават по тяхната плътност. Някои са меки, докато други са по-твърди, но те всички са гъвкави. Разликата зависи от Силиконовата смес използвана от производителя. Силиконът носи вибрациите като сън. Ще откриете че Силиконовите продукти често са по-скъпи от секс играчки изработени от други материали. Поради тази причина често производителите на Силиконови секс играчки не произвеждат масово продуктите си, а ги създават в по лимитирани серии. Ще се убедите че по-високата цена си заслужава заради по-дългия живот на силикона и способността му да бъде качествено дезинфекциран за използване с повече от един партньор.

Чувстителна/ен съм към алергии .
Какви секс играчки са безопасни за използване от мен?
Силиконът е хипоалерген. Ние препоръчваме Силиконовите играчки за всеки, който е загрижен за алергични реакции от каучук и винил или аромати, или за хора, които не искат да използват презервативи със своите секс играчки. 


Можете да прочетете цялата статия на сайта на сексшоп vibrobg.com

No comments:

Post a Comment